Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Verzending

Om een zo goed mogelijke service te bieden verzenden wij al onze bestellingen via Pakketpost met Track & Trace code! De verzendkosten hiervoor zijn €5,95 voor Nederland en 8,95 voor België!

Levering

Als de bestelling op werkdagen vóór 23.45 uur besteld en betaald is en de producten zijn op voorraad, wordt deze binnen 1 tot 2 werkdagen bezorgd door onze pakketdiensten PostNL of DHL. Als u niet thuis bent, wordt het pakket bij de buren bezorgd of de bezorger probeert het de volgende dag opnieuw.

Retourneren

Het kan voorkomen dat u een product wilt retourneren. Dit kan bij ons binnen 14 dagen na het verstrijken van de bedenktermijn, zonder opgaaf van reden. Let op: de retourkosten zijn wel voor eigen rekening, deze worden niet door ons vergoed. U heeft 14 dagen om het retour te melden en vanaf het moment van melden 14 dagen om de bestelling te retourneren.

U kunt via de volgende link een retour aanmaken: https://dekbeddenwereld2.shipping-portal.com/rp/

Mag het terug?

U kunt ten alle tijden het product retourneren. Wij kunnen in de volgende gevallen het aankoopbedrag niet volledig crediteren:

–  Artikelen die langer dan 14 dagen geleden ontvangen zijn.

– Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn.*

– Artikelen waarvan verpakking ontbreekt. (Voor het beoordelen van het product is de verpakking verwijderen niet nodig) *

Indien u het materiaal van het product verder wilt controleren, adviseren wij om de verpakking netjes open te maken zodat je de stof kunt voelen. Haal het product niet volledig uit de verpakking, omdat wij dan niet kunnen controleren of het is gebruikt!

Hoe lang heb ik de tijd om mijn bestelling te retourneren?

Nadat u een melding van herroeping heeft ingediend, heeft u nog 14 dagen om je bestelling te retourneren. Hierbij raden wij wel aan om uw bestelling zo snel mogelijk retour te sturen om het proces te versnellen.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Zodra wij het retour gestuurde product hebben ontvangen en goedgekeurd dan zullen wij het bedrag zo spoedig mogelijk retourneren, uiterlijk binnen 7 dagen na aanmelding herroeping. U krijgt dan het gehele aankoopbedrag terug, inclusief verzendkosten.

De verzendkosten worden alleen gecrediteerd indien alle bestelde artikelen zijn geretourneerd. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Moet ik betalen voor de retourkosten?

Ja, de retourkosten liggen bij u als klant, tenzij de producten al zijn beschadigd bij ontvangst.

Heeft u toch nog een vraag?

Heeft u toch nog vragen/opmerkingen betreft het
retourneren? Neem dan gerust contact met ons op.
+31 6 84 84 44 65
info@dekbeddenwereld.nl
Wij streven ernaar om uw vraag binnen 1 werkdag te beantwoorden.